LOGOkleur_afgetopt(1).jpg

Datum

27/05/2020

Update inschrijvingen

Tot en met 31 augustus 2020 mogen we de ouders van de toekomstige leerlingen niet in de school ontvangen.

Jaar 1 (met een ticket)
Ouders die via “Meld je aan” een ticket hebben gekregen, krijgen op maandag 25 mei een bericht van de school met een link naar een formulier waarop de nodige gegevens kunnen worden ingevuld. Wanneer het formulier is ingediend, is de leerling ingeschreven. Eind juni verwachten we nog het getuigschrift van de basisschool en het rapport. Tegen dan komt er een nieuw bericht over hoe u ons dat kan bezorgen.

Jaar 1 (zonder een ticket)
Wie geen ticket heeft op dit moment, staat op een wachtlijst. Wanneer er een plaats vrijkomt, krijgt u een bericht. De vrije inschrijvingen voor jaar 1 verlopen ook via ‘Meld je aan’. Ga daarvoor naar de website meldjeaan.antwerpen.be. U kan zich op die manier op een wachtlijst zetten.

Jaar 2-6
Op dit moment is de school vol verklaard voor schooljaar 2020-2021. Op dinsdag 2 juni kan u zich op een wachtlijst kan zetten. U vindt hiervoor een link via de button 'Inschrijvingen'. Indien er een plaats vrijkomt, krijgt u een bericht van de school.

Contact

T: 03/645.74.40 
M: Contactformulier

Breng ons een bezoekje!

 

Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.