LOGOkleur_afgetopt(1).jpg

Keuze

Waar staan we voor?

Bereikbaarheid

Wie is wie?

Geert De Sitter

Directeur
Stuur een e-mail

Joris Jansen

Adjunct directeur
Stuur een e-mail

Karen Van de Cruys

Graadcoördinator
2e & 3e graad
Stuur een e-mail


Rik Van Laerhoven

Graadcoördinator
1e graad
Stuur een e-mail

Katrien Ryckaert

Coördinator leerlingbegeleiding
Stuur een e-mail

Herwig Demuynck

Coördinator leerlingbegeleiding
Stuur een e-mail

Waar staan we voor?

Top

Het Groenendaalcollege betekent ruimte. De school wordt omringd door een park met een vijver, een voetbalveld en een kasteel. De leerlingen kunnen optimaal gebruik maken van de groene omgeving. Het kasteel werd volledig gerenoveerd. In het voorjaar van 2019 komt er een feestelijke opening. 

 

Stap voor stap ontdekken de leerlingen de ruimte buiten de schoolmuren. Van de Elzas naar Londen, van Londen naar Italië. Aan het begin van elke graad is er ook een buitenschoolse startdag om elkaar beter te leren kennen.

 

Kwalitatief onderwijs staat op het Groenendaalcollege centraal, maar minstens even belangrijk is de ruimte die leerlingen krijgen om zich te ontplooien, om hun talenten optimaal te ontwikkelen, ook buiten de lessen. Daarom zetten we in op leerlingenparticipatie, met een leerlingenraad, middagateliers, talentenshows…. Ook projectwerking dragen we hoog in het vaandel. We rekenen daarvoor op het engagement van iedereen!

 

Het Groenendaalcollege geeft ruimte aan élke leerling. We spelen in op specifieke noden, met behulp van een grondig uitgewerkt zorgsysteem en een nauwe band tussen leerling en leerkracht.

 

Hoe we dit concreet maken, vind je onder andere in ons pedagogisch project, in onze engagementstekst en in ons schoolreglement. 

 

Welkom!

Reglement

Top

Bekijk hier het reglement - Reglement Groenendaalcollege

Bereikbaarheid

Top

Onze school is zeer gemakkelijk te bereiken.
Bereken online: De bus / tram / trein | De fiets | De auto

 

velo.jpg

Een Velo-station voor de school!

Meer info

Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.