LOGOkleur_afgetopt(1).jpg

Keuze

Waar staan we voor?

Bereikbaarheid

Wie is wie?

Geert De Sitter

Directeur
Stuur een e-mail

Cindy Vanharen

Adjunct-directeur
Stuur een e-mail

Joris Jansen

Graadcoördinator
2e graad
Stuur een e-mail

Karen Van de Cruys

Graadcoördinator
3e graad
Stuur een e-mail

Katrien Ryckaert

Coördinator leerlingbegeleiding
Stuur een e-mail

Herwig Demuynck

Coördinator leerlingbegeleiding
Stuur een e-mail

Waar staan we voor?

Top

Het Groenendaalcollege betekent ruimte. De school wordt omringd door een park met een vijver, een voetbalveld en een kasteel. Het kasteel wordt op dit moment gerenoveerd zodat er vanaf 2018 opnieuw les in kan gegeven worden. De leerlingen kunnen optimaal gebruik maken van de groene omgeving.

 

Stap voor stap ontdekken de leerlingen de ruimte buiten de schoolmuren. Van de Elzas naar Londen, van Londen naar Italië. Aan het begin van elke graad is er ook een buitenschoolse startdag om elkaar beter te leren kennen.

 

Kwalitatief onderwijs staat op het Groenendaalcollege centraal, maar minstens even belangrijk is de ruimte die leerlingen krijgen om zich te ontplooien, om hun talenten optimaal te ontwikkelen, ook buiten de lessen. Daarom zetten we in op leerlingenparticipatie, met een leerlingenraad, middagateliers, talentenshows…. Ook projectwerking dragen we hoog in het vaandel. We rekenen daarvoor op het engagement van iedereen!

 

Het Groenendaalcollege geeft ruimte aan élke leerling. We spelen in op specifieke noden, met behulp van een grondig uitgewerkt zorgsysteem en een nauwe band tussen leerling en leerkracht.

 

Hoe we dit concreet maken, vind je onder andere in ons pedagogisch project, in onze engagementstekst en in ons schoolreglement. 

 

Welkom!

Reglement

Top

Bekijk hier het reglement - Reglement Groenendaalcollege

Bereikbaarheid

Top

Onze school is zeer gemakkelijk te bereiken.
Bereken online: De bus / tram / trein | De fiets | De auto

 

velo.jpg

Een Velo-station voor de school!

Meer info