LOGOkleur_afgetopt(1)

Keuze

1ste graad

2de graad

3de graad

1ste graad

 

Met een brede eerste graad zetten we in op een stevige algemene vorming, gekoppeld aan een keuzepakket op maat van jouw accenten en jouw talenten. Het geeft je de kans om eerst te proeven en uit te proberen zodat je op het einde van de eerste graad bewust en hopelijk positief kan kiezen in welke richting je verder wil.

 

NIEUW! Vanaf 1/9/2021 zullen alle leerlingen eerste graad van KNMC Groenendaal samen les volgen in het hoofdgebouw van het huidige Groenendaalcollege. We creëren op die manier een gebouw op maat van onze eerste graad, met buiten veel ruimte voor sport en spel.

 

Meer info over keuzemogelijkheden en lessentabellen zie www.knmc.be

 

2de graad

Top

 

KNMC biedt onze derde jaren een vernieuwd aanbod, helemaal in lijn met de modernisering van het onderwijs. Voor onze vierde jaren blijven de gekende studierichtingen bestaan. Voor hen volgt de modernisering in het schooljaar 2022-2023.

 

NIEUW! Vanaf 1/9/2021 zullen alle leerlingen tweede graad van KNMC Groenendaal samen les volgen in de gebouwen van Stella Maris. We organiseren onze gebouwen in functie van de studiedomeinen (STEM, Economie & Organisatie, Voeding & Horeca, Taal & Cultuur, Maatschappij& Welzijn).

  • Interesse in onze 3de jaren? Neem een kijkje op www.knmc.be
  • Wilt u inschrijven voor een 4de jaar? U leest ons aanbod hieronder.

 

lessentabel_2e_graad-2018_finaal-1

3de graad

Top

lessentabel_3e_graad-2018-1
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.